Ρολό αλουμινίου διέλασης διπλού τοιχώματος

Σχετικά με το έργο μας

Ρολό αλουμινίου διέλασης διπλού τοιχώματος Β.Τ. με μόνωση ή χωρίς μόνωση για την κάλυψη μεγάλων ανοιγμάτων, με πλαστικά τελειώματα (τάπες) στις άκρες από πολυαμίδιο, για να μειώνεται ο θόρυβος και οι τριβές. Το πάχος κάθε τοιχώματος είναι 1,5 mm. Το συνολικό πάχος του διπλού τοιχώματος είναι 20 mm και το ύψος του φύλλου 100 mm. Το τελευταίο φύλλο (κατωκάσι) είναι ενισχυμένο και φέρει λάστιχο από P.V.C. για καλύτερη εφαρμογή στεγανότητας του χώρου.
Σχεδιάζεται και κατασκευάζεται έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη προστασία από τις διαρρήξεις. Είναι η ιδανική λύση για γκαράζ, τράπεζες, καταστήματα, super market, εμπορικά κέντρα, βιομηχανικούς και αποθηκευτικούς χώρους και για χώρους που απαιτείται ηχομόνωση – θερμομόνωση.
Ο άξονας κατασκευάζεται από γαλβανισμένη τουμποσωλήνα Φ60 ή Φ76, μονός ή διπλός, ανάλογα με τις διαστάσεις του ρολού. Φέρει κουτιά ελατηρίων κλειστού τύπου, τα οποία προστατεύουν τα ελατήρια από την υγρασία, τη σκόνη κ.τ.λ. Τα κουτιά αυτά είναι εφοδιασμένα με κουζινέτα πολυαμιδίου για την αποφυγή φθοράς του άξονα.
Οι οδηγοί κατασκευάζονται από γαλβανισμένη λαμαρίνα πάχους 1,5 – 2,5mm. Φέρουν προφίλ αλουμινίου (διέλασης), ειδικά διαμορφωμένο για να προσαρμόζεται το βουρτσάκι πολυαμιδίου, επιτυγχάνοντας έτσι την στεγανοποίηση και τη μείωση του θορύβου. Επίσης προσαρμόζονται ράουλα κυλίσεως από πολυαμίδιο, για την ομαλότερη οδήγηση του ρολού μέσα στους οδηγούς και για την αποφυγή τριβής μετάλλου με αλουμίνιο. Οι οδηγοί ενισχύονται με στραντζαριστό ή κοιλοδοκό ανάλογα με τις διαστάσεις του ρολού.
Ανάλογα με τη θέση τοποθέτησης του ρολού κατασκευάζονται και ανάλογες καλύψεις, όπως ταμπλάς, κουτί «Π» τριών πλευρών και κουτί «Γ» δύο πλευρών από γαλβανισμένη λαμαρίνα πάχους 1,5 mm.
Ακόμα υπάρχει δυνατότητα να τοποθετηθούν στα φύλλα του ρολού διάφανα τζαμάκια πολυστερίνης για φωτισμό .
Η λειτουργία του ρολού μπορεί να είναι χειροκίνητη ή ηλεκτροκίνητη, επιλέγοντας το κατάλληλο μοτέρ ανάλογα με τις διαστάσεις και τη συχνότητα χρήσης.
Διαθέτουμε μια πλήρη γκάμα χρωμάτων, όπως γυαλιστερά, ημιμάτ, ματ, μεταλλικά, ειδικά αρχιτεκτονικά χρώματα με υψηλή αντοχή στις εξωτερικές συνθήκες, Το ρολό βάφεται βάσει κανονισμών και προδιαγραφών που απαιτούνται για τις ηλεκτροστατικές βαφές (απολάδωση – φωσφάτωση) για μακροζωία του χρώματος και αντοχή στη διάβρωση.

Category
ρολα ασφαλειας