Σχετικά με το έργο μας

Ρολό αλουμινίου διπλού τοιχώματος με μόνωση πολυουρεθάνης για την κάλυψη μικρών και μεσαίων ανοιγμάτων, με πλαστικά τελειώματα (τάπες) στις άκρες από πολυαμίδιο έτσι ώστε να μειώνεται ο θόρυβος και οι τριβές. Το πάχος κάθε τοιχώματος είναι 0,4 mm, το συνολικό πάχος του διπλού τοιχώματος 20mm και το ύψος του φύλλου 77 mm. Το τελευταίο φύλλο (κατωκάσι) είναι ενισχυμένο και φέρει λάστιχο από P.V.C. για καλύτερη εφαρμογή στεγανότητας του χώρου.
Σχεδιάζεται και κατασκευάζεται έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη προστασία από τις διαρρήξεις. Είναι η ιδανική λύση για γκαράζ, καταστήματα, super market, εμπορικά κέντρα, βιομηχανικούς και αποθηκευτικούς χώρους και για χώρους που απαιτείται ηχομόνωση – θερμομόνωση.
Ο άξονας κατασκευάζεται από γαλβανισμένη τουμποσωλήνα Φ60 ή Φ76, ανάλογα με τις διαστάσεις του ρολού. Φέρει κουτιά ελατηρίων κλειστού τύπου, τα οποία προστατεύουν τα ελατήρια από την υγρασία, τη σκόνη κ.τ.λ. Τα κουτιά αυτά είναι εφοδιασμένα με κουζινέτα πολυαμιδίου για την αποφυγή φθοράς του άξονα.Οι οδηγοί κατασκευάζονται από γαλβανισμένη λαμαρίνα πάχους 1,5– 2,5 mm, φέρουν προφίλ αλουμινίου (διέλασης) ειδικά διαμορφωμένο για να προσαρμόζεται βουρτσάκι πολυαμιδίου για την στεγανοποίηση και τη μείωση του θορύβου. Επίσης προσαρμόζονται ράουλα κυλίσεως από πολυαμίδιο για την ομαλότερη οδήγηση του ρολού μέσα στους οδηγούς και για την αποφυγή τριβής μετάλλου με αλουμίνιο. Οι οδηγοί ενισχύονται με στραντζαριστό ή κοιλοδοκό ανάλογα με τις διαστάσεις του ρολού.
Ανάλογα με τη θέση τοποθέτησης του ρολού κατασκευάζονται και ανάλογες καλύψεις, όπως ταμπλάς, κουτί «Π» τριών πλευρών και κουτί «Γ» δύο πλευρών από γαλβανισμένη λαμαρίνα πάχους 1,5 mm. Ακόμα υπάρχει δυνατότητα να τοποθετηθούν στα φύλλα του ρολού διάφανα τζαμάκια πολυστερίνης για φωτισμό.
Η λειτουργία του ρολού μπορεί να είναι χειροκίνητη ή ηλεκτροκίνητη, επιλέγοντας το κατάλληλο μοτέρ ανάλογα με τις διαστάσεις και τη συχνότητα χρήσης.

Category
ρολα ασφαλειας