Γκαραζόπορτα σπαστή οροφής ταμπλαδωτή

Γκαραζόπορτα σπαστή οροφής ταμπλαδωτή

Γκαραζόπορτα σπαστή οροφής, (ταμπλαδωτή ή ραμποτέ) πλήρης πολιουρεθάνης, πάχους 40 mm πυκνότητας 40 Kg/m3 αποτελούμενη από σπονδυλωτά φύλλα των 500 και 622 χιλ. ύψους. Τα φύλλα είναι σε ανάγλυφη επιφάνεια. Κάθε σπονδυλωτό φύλο φέρει πλαίσιο και ενδιάμεσα προφίλ γαλβανισμένα και μονωμένα με λάστιχα μεγάλης ανθεκτικότητας στο χρόνο. Αντοχή σε στατική πίεση του αέρα λόγω του διπλού sandwitch ατσαλόφυλλα με μόνωση πολυουρεθάνης των φύλλων. Δυνατότητα προσαρμογής ανθρωποθυρίδας, παραθύρου οβάλ ή ορθογωνίου και περσίδας εξαερισμού. Προσφέρει μέγιστη ασφάλεια, θερμομόνωση – ηχομόνωση.
Ελάχιστες απαιτήσεις συντήρησης.Επιλογή χρωμάτων σε όλες τις αποχρώσεις RAL (με διαφορετικό χρώμα εσωτερικά με εξωτερικά της πόρτας).
Έχει πολλές εφαρμογές: σε γκαράζ σπιτιών ή σε γκαράζ πολλαπλών θέσεων, σε αποθηκευτικούς χώρους, σε βιομηχανίες και εργοστάσια
Γκαραζόπορτα ρολό αλουμινίου διέλασης διπλού τοιχώματος.

Γκαραζόπορτα ρολό αλουμινίου διέλασης διπλού τοιχώματος.

Γκαραζόπορτα ρολό από αλουμίνιο διέλασης διπλού τοιχώματος Β.Τ. με μόνωση ή χωρίς μόνωση για την κάλυψη μεγάλων ανοιγμάτων, με πλαστικά τελειώματα (τάπες) στις άκρες από πολυαμίδιο, για να μειώνεται ο θόρυβος και οι τριβές. Το πάχος κάθε τοιχώματος αλουμινίου είναι 1,5 mm. Το συνολικό πάχος του διπλού τοιχώματος είναι 20 mm και το ύψος του φύλλου 100 mm. Το τελευταίο φύλλο (κατωκάσι) είναι ενισχυμένο και φέρει λάστιχο από P.V.C. για καλύτερη εφαρμογή στεγανότητας του χώρου. Σχεδιάζεται και κατασκευάζεται έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη προστασία από τις διαρρήξεις. Η λειτουργία της γκαραζόπορτας ρολό μπορεί να είναι χειροκίνητη ή ηλεκτροκίνητη, επιλέγοντας το κατάλληλο μοτέρ ανάλογα με τις διαστάσεις και τη συχνότητα χρήσης. Διαθέτουμε μια πλήρη γκάμα χρωμάτων, όπως γυαλιστερά, ημιμάτ, ματ, μεταλλικά, ειδικά αρχιτεκτονικά χρώματα με υψηλή αντοχή στις εξωτερικές συνθήκες. Η γκαραζόπορτα ρολό βάφεται βάσει κανονισμών και προδιαγραφών που απαιτούνται για τις ηλεκτροστατικές βαφές (απολάδωση – φωσφάτωση) για μακροζωία του χρώματος και αντοχή στη διάβρωση.
Γκαραζόπορτα ρολο γαλβανιζέ.

Γκαραζόπορτα ρολο γαλβανιζέ.

Γκαραζόπορτα ρολό από γαλβανιζέ λαμαρίνα, πάχους 0,8 mm, 1,0 mm και 1,20 mm (δεν χρησιμοποιούμε πάχος λαμαρίνας 0,6 mm) με πλαστικά τελειώματα (τάπες) στις άκρες από πολυαμίδιο, για να μειώνεται ο θόρυβος και οι τριβές. Το τελευταίο φύλλο (κατωκάσι) είναι ενισχυμένο και φέρει λάστιχο από P.V.C. για καλύτερη εφαρμογή στεγανότητας του χώρου.
Σχεδιάζεται και κατασκευάζεται έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη προστασία από τις διαρρήξεις.
Η λειτουργία της γκαραζόπορτας ρολό μπορεί να είναι χειροκίνητη ή ηλεκτροκίνητη, επιλέγοντας το κατάλληλο μοτέρ ανάλογα με τις διαστάσεις και τη συχνότητα χρήσης.
Διαθέτουμε μια πλήρη γκάμα χρωμάτων, όπως γυαλιστερά, ημιμάτ, ματ, μεταλλικά, ειδικά αρχιτεκτονικά χρώματα με υψηλή αντοχή στις εξωτερικές συνθήκες. Η γκαραζόπορτα ρολό βάφεται βάσει κανονισμών και προδιαγραφών που απαιτούνται για τις ηλεκτροστατικές βαφές (απολάδωση – φωσφάτωση) για μακροζωία του χρώματος και αντοχή στη διάβρωση.

Γκαραζόπορτα μονοκόμματη οροφής με πόρτα πεζών.

Γκαραζόπορτα μονοκόμματη οροφής με πόρτα πεζών.

Γκαραζόπορτα μονοκόμματη οροφής από γαλβανιζέ λαμαρίνα πάχους 1 mm, για οικιακή χρήση. Δυνατότητα προσαρμογής ανθρωποθυρίδας (χωρίς να είναι αναγκαία η κίνηση όλης της γκαραζόπορτας).
Προσφέρεται σε τυποποιημένες διαστάσεις και για χώρους με περιορισμένο ύψος και πλάτος. Η λειτουργία της μπορεί να γίνεται χειροκίνητα ή ηλεκτροκίνητα. Επιλογή χρωμάτων σε όλες τις αποχρώσεις RAL.