Σχετικά με το έργο μας

Διάτρητο προφίλ ρολού μπομπέ

Διάτρητο προφίλ ρολού ημιμπομπέ.

Ρολά διάτρητα  από γαλβανιζέ λαμαρίνα,  επίπεδης,   μπομπέ  και  ημιμπομπέ  διατομής , πάχους 1 mm με διάτρηση διαμέτρου 4mm , που μας δίνει τη μέγιστη φωτοπερατότητα, με πλαστικά τελειώματα (τάπες) στις άκρες από πολυαμίδιο, για να μειώνεται ο θόρυβος και οι τριβές. Το τελευταίο φύλλο (κατωκάσι) είναι ενισχυμένο και με γωνιά 50Χ50 και φέρει λάστιχο από P.V.C. για καλύτερη εφαρμογή στεγανότητας του χώρου. Η κουρτίνα του ρολού δεν φέρει διάτρηση στα δύο άκρα, ούτως ώστε αυτά να παραμένουν στιβαρά παρά τις μεγάλες μηχανικές τριβές που ασκούνται κατά την λειτουργία του.
Σχεδιάζεται και κατασκευάζεται έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη προστασία από τις διαρρήξεις. Είναι η ιδανική λύση για γκαράζ, τράπεζες, καταστήματα, super market, εμπορικά κέντρα, βιομηχανικούς και αποθηκευτικούς χώρους, καθώς επίσης και για χώρους που δεν έχουν τη δυνατότητα εξαερισμού. Συνδυάζει ακόμη την ασφάλεια με την δυνατότητα προβολής των εμπορευμάτων.
Ο άξονας κατασκευάζεται από γαλβανισμένη τουμποσωλήνα Φ60 ή Φ76, μονός ή διπλός, ανάλογα με τις διαστάσεις του ρολού. Φέρει κουτιά ελατηρίων κλειστού τύπου τα οποία προστατεύουν τα ελατήρια από την υγρασία, τη σκόνη κ.τ.λ. Τα κουτιά αυτά είναι εφοδιασμένα με κουζινέτα πολυαμιδίου για την αποφυγή φθοράς του άξονα.
Οι οδηγοί κατασκευάζονται από γαλβανισμένη λαμαρίνα πάχους 1,5 – 2,5mm. Φέρουν προφίλ αλουμινίου (διέλασης), ειδικά διαμορφωμένο για να προσαρμόζεται το βουρτσάκι πολυαμιδίου, επιτυγχάνοντας έτσι την στεγανοποίηση και τη μείωση του θορύβου. Επίσης, οι οδηγοί ενισχύονται με στραντζαριστό ή κοιλοδοκό ανάλογα με τις διαστάσεις του ρολού.Ανάλογα με τη θέση τοποθέτησης του ρολού κατασκευάζονται και ανάλογες καλύψεις, όπως ταμπλάς, κουτί «Π» τριών πλευρών και κουτί «Γ» δύο πλευρών από γαλβανισμένη λαμαρίνα πάχους 1,5 mm.Η λειτουργία του ρολού μπορεί να είναι χειροκίνητη ή ηλεκτροκίνητη, επιλέγοντας το κατάλληλο μοτέρ ανάλογα με τις διαστάσεις και τη συχνότητα χρήσης.
Διαθέτουμε μια πλήρη γκάμα χρωμάτων, όπως γυαλιστερά, ημιμάτ, ματ, μεταλλικά, ειδικά αρχιτεκτονικά χρώματα με υψηλή αντοχή στις εξωτερικές συνθήκες. Το ρολό βάφεται βάσει κανονισμών και προδιαγραφών που απαιτούνται για τις ηλεκτροστατικές βαφές (απολάδωση – φωσφάτωση) για μακροζωία του χρώματος και αντοχή στη διάβρωση.

Category
ρολα ασφαλειας