Η εταιρεία μας επέκτεινε την δραστηριότητά της και στις αμμοβολές, που είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους για τον καθαρισμό επιφανειών από ξένα υλικά και διαβρώσεις.
Καθαρίζει με μοναδικό τρόπο επιφάνειες από εξογκώματα, σκουριές, βρωμιές και άλλα κατάλοιπα προετοιμάζοντας αυτές  για να γίνουν ξανά σαν καινούργιες.
Στην αμμοβολή χρησιμοποιούμε συμπιεσμένο αέρα, που εκτοξεύει με μεγάλη ταχύτητα λεπτούς κόκκους άμμου, προκειμένου να καθαρισει και να προετοιμάσει την  επιφάνεια για ηλεκτροστατική βαφή .
Επιλέγουμε πάντα το κατάλληλο μέγεθος και τύπο άμμου για την κάθε επιφάνεια.Όσον αφορά την ηλεκτροστατική βαφή, που είναι το επόμενο στάδιο, διαθέτουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό και  ακολουθούμε  συγκεκριμμένες και εγκεκριμμένες παραγωγικές διαδικασίες (απολάδωση – φωσφάτωση – επιψευδαργύρωση θερμική – βαφή Η/Β) , έτσι ώστε να προσφέρουμε  ομοιόμορφη και λεία επιφάνεια, αντοχή στις εξωτερικές και εσωτερικές συνθήκες, αντοχή στη χάραξη και στην τριβή.
Υπάρχει η  δυνατότητα ηλεκτροστατικής βαφής σε μια ευρεία γκάμα χρωμάτων RAL, MATT, SATINE, ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ, RAFFAELLO, SAMPLE, NCS-S και άλλα.

Επεξεργαζόμαστε  προιόντα μήκους έως 7μ. και ύψος 2μ.  

Αμμοβολή και στη συνέχεια ηλεκτροστατική βαφή γίνεται στα κάγκελα, είδη κιγκαλερίας, ζάντες, φωτιστικά, μεταλλικά έπιπλα βεράντας , κήπου, καλοριφέρ, αρχιτεκτονικές μεταλλικές κατασκευές, σχάρες ψυγείων, γεωργικά μηχανήματα, μηχανήματα διαφόρων ειδών, σασί αυτοκινήτων,σκελετός μοτοποδηλάτων,ειδικές κατασκευές και κάθε επιφάνεια σιδήρου.