Σχετικά με το έργο μας

Ρολό ασφαλείας κλειστού τύπου γαλβανιζέ , επίπεδης διατομής, πάχους 0,8 mm, 1,0 mm και 1,20 mm (δεν χρησιμοποιούμε πάχος λαμαρίνας 0,6 mm) με πλαστικά τελειώματα (τάπες) στις άκρες από πολυαμίδιο, για να μειώνεται ο θόρυβος και οι τριβές. Το τελευταίο φύλλο (κατωκάσι) είναι ενισχυμένο και με γωνιά 50Χ50 και φέρει λάστιχο από P.V.C. για καλύτερη εφαρμογή στεγανότητας του χώρου.
Σχεδιάζεται και κατασκευάζεται έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη προστασία από τις διαρρήξεις. Είναι η ιδανική λύση για γκαράζ, τράπεζες, καταστήματα, super market, εμπορικά κέντρα, βιομηχανικούς και αποθηκευτικούς χώρους, καθώς και για οποιονδήποτε χώρο που πρέπει να απομονώνεται και να ασφαλίζεται πλήρως.
Ο άξονας κατασκευάζεται από γαλβανισμένη τουμποσωλήνα Φ60 ή Φ76, μονός ή διπλός, ανάλογα με τις διαστάσεις του ρολού. Φέρει κουτιά ελατηρίων κλειστού τύπου τα οποία προστατεύουν τα ελατήρια απο την υγρασία, τη σκόνη κ.τ.λ. Τα κουτιά αυτά είναι εφοδιασμένα με κουζινέτα πολυαμιδίου για την αποφυγή φθοράς του άξονα.Οι οδηγοί κατασκευάζονται από γαλβανισμένη λαμαρίνα πάχους 1,5 – 2,5mm. Φέρουν προφίλ αλουμινίου (διέλασης), ειδικά διαμορφωμένο για να προσαρμόζεται το βουρτσάκι πολυαμιδίου, επιτυγχάνοντας έτσι την στεγανοποίηση και τη μείωση του θορύβου. Επίσης, οι οδηγοί ενισχύονται με στραντζαριστό ή κοιλοδοκό ανάλογα με τις διαστάσεις του ρολού.Ανάλογα με τη θέση τοποθέτησης του ρολού κατασκευάζονται και ανάλογες καλύψεις, όπως ταμπλάς, κουτί «Π» τριών πλευρών και κουτί «Γ» δύο πλευρών από γαλβανισμένη λαμαρίνα πάχους 1,5 mm.
Ακόμα υπάρχει δυνατότητα να τοποθετηθούν στα φύλλα του ρολού διάφανα τζαμάκια πολυστερίνης για φωτισμό ή διάτρητα φύλλα ρολού για τον εξαερισμό του χώρου.Η λειτουργία του ρολού μπορεί να είναι χειροκίνητη ή ηλεκτροκίνητη, επιλέγοντας το κατάλληλο μοτέρ ανάλογα με τις διαστάσεις και τη συχνότητα χρήσης.Διαθέτουμε μια πλήρη γκάμα χρωμάτων, όπως γυαλιστερά, ημιμάτ, ματ, μεταλλικά, ειδικά αρχιτεκτονικά χρώματα με υψηλή αντοχή στις εξωτερικές συνθήκες. Το ρολό βάφεται βάσει κανονισμών και προδιαγραφών που απαιτούνται για τις ηλεκτροστατικές βαφές (απολάδωση – φωσφάτωση) για μακροζωία του χρώματος και αντοχή στη διάβρωση.

Date
Category
ρολα ασφαλειας