Δικτυωτά Ρολά

Σχετικά με το έργο μας

Δικτυωτά ρολά (μεγάλο,μεσαίο,μικρό μάτι) από βέργες γαλβανισμένου σιδήρου, διαμέτρου 8 mm κατάλληλο για καταστήματα και επαγγελματικούς χώρους.
Σχεδιάζεται και κατασκευάζεται έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η ασφάλεια του χώρου σε συνδυασμό με την εύκολη προβολή των προϊόντων.
Ο άξονας κατασκευάζεται από γαλβανισμένη τουμποσωλήνα Φ60 ή Φ76, μονός ή διπλός, ανάλογα με τις διαστάσεις του ρολού. Φέρει κουτιά ελατηρίων κλειστού τύπου, τα οποία προστατεύουν τα ελατήρια από την υγρασία, τη σκόνη κ.τ.λΦΤα κουτιά αυτά είναι εφοδιασμένα με κουζινέτα πολυαμιδίου για την αποφυγή φθοράς του άξονα.
Οι οδηγοί κατασκευάζονται από γαλβανισμένη λαμαρίνα πάχους 2,5 mm, σε σχήμα «Π». Το βάθος των οδηγών εξαρτάται από το πλάτος του ρολού.
Ανάλογα με τη θέση τοποθέτησης του ρολού κατασκευάζονται και ανάλογες καλύψεις, όπως ταμπλάς, κουτί «Π» τριών πλευρών και κουτί «Γ» δύο πλευρών από γαλβανισμένη λαμαρίνα πάχους 1,5 mm.
Η λειτουργία του ρολού μπορεί να είναι χειροκίνητη ή ηλεκτροκίνητη, επιλέγοντας το κατάλληλο μοτέρ ανάλογα με τις διαστάσεις και τη συχνότητα χρήσης.
Διαθέτουμε μια πλήρη γκάμα χρωμάτων, όπως γυαλιστερά, ημιμάτ, ματ, μεταλλικά, ειδικά αρχιτεκτονικά χρώματα με υψηλή αντοχή στις εξωτερικές συνθήκες. Το ρολό βάφεται βάσει κανονισμών και προδιαγραφών που απαιτούνται για τις ηλεκτροστατικές βαφές (απολάδωση – φωσφάτωση) για μακροζωία του χρώματος και αντοχή στη διάβρωση.

Category
ρολα ασφαλειας